Okanagan Valley

Op vrijdag reden we van Vancouver naar de Okanagan Valley, waar Kevin woont. Dit is een rit van ongeveer 5u.

Onderweg stopten we bij Bridal Falls. Na een korte wandeling kwamen we hier bij een prachtige waterval die van hoog boven de rotsen naar beneden denderde.

Kevin had nog wat werk te doen, dus terwijl ik verder reed, handelde hij zijn telefoons en e-mails af. Tegen dat we in Oliver aankwamen, was Kevin klaar met zijn werk. We hadden vanuit Vancouver een lot hout meegenomen. Dat zijn we eerst gaan uitladen in het werkhuis. Van Oliver reden we dan verder naar Kaleden, waar Cory en Leo ons al opwachtten. De rest van de avond spendeerden we thuis.

Op de eerste dag in Okanagan zijn Kevin, Leo en ik uitgebreid gaan ontbijten in Okanagan Falls. Kort na de middag zijn we dan naar een gunshow geweest in Penticton. In de late namiddag mocht Leo zich nog even uitleven op het strand en in de speeltuin in Pioneer Park.

Na het spelen brachten we Leo naar de opvang en gingen we in het centrum eten bij een Pools restaurant. Heerlijk gegeten. In de bar naast het restaurant keken we naar de UFC wedstrijden voor we in een andere bar naar wat live muziek gingen luisteren.

De zondagvoormiddag spendeerden we rustig thuis, voor we gingen brunchen in Penticton. Na het eten vertrokken we richting Oliver, naar het Area 27 Motorsports Park. Hier hadden we een karting sessie gereserveerd op het outdoor circuit dat door Gilles Villeneuves werd ontworpen. We we waren niet de snelsten, maar het ging goed vooruit!

Op de terugweg hebben we nog even halt gehouden bij District Wine Village. Verschillende wijnhuizen hebben hier een zaak om hun wijn te verkopen en te laten proeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *