Seattle

Vanmorgen vertrokken we voor een lange rit naar Seattle. Een rit van bijna 5u. Kevin reed tot we de grens met de VS waren overgestoken. Daar nam ik over, zodat hij nog wat kon verder werken.

In de namiddag kwamen we in Seattle aan en zijn we na het inchecken in het hotel richting Pike Place gewandeld. Hier heb je een hele reeks winkeltjes en kraampjes in Pike Place Market. Maar ik wou hier vooral naartoe voor de Starbucks, de allereerste. Nadat we wat gegeten hadden, zijn we hier nog een koffietje gaan halen en een nieuwe koffiebeker.

Van Pike Place wandelden we door naar het Seattle Center, hier staat de Space Needle. Deze toren werd gebouwd voor de wereldtentoonstelling in de jaren ’60 en is nog altijd een drukbezochte plaats in Seattle. Met de lift stonden we in 82 seconden op de top. Op het buitenplatform is er enkel een metershoge glazen wand, waardoor je een prachtig zicht op de stand hebt. Op de benedenverdieping was er een ronddraaiend platform met een glazen vloer. In 30 minuten draait het platform 360° rond.

Nadien zijn we nog wat gaan eten en drinken in Mbar, een rooftop bar met een fantastisch zicht op de stad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *